Waar de collectie van de juwelier ophoudt, begint het werk van de goudsmid

Vincent Schaap

Professioneel goudsmid.

Bijna 25 jaar ervaring en tot voor kort vooral werkend achter de schermen in opdracht voor gerenommeerde juweliers. Nu kom ik graag direct in contact met jou, de klant om zo samen het mooiste sieraad  te realiseren dat jij voor ogen hebt.

Waar de collectie van de juwelier ophoudt, begint het werk van de goudsmid. Mijn werk dus. Als je al veel gezien hebt, maar niet kunt slagen met de bestaande gangbare collecties ben je hier op de juiste plaats beland.

Ik vertaal jou wens naar een uniek  op maat gemaakt sieraad.

De mogelijkheden lijken oneindig en dat zijn ze ook,  maar ik help je de juiste keuzes te maken.  Of je wens nu uitgaat naar een bepaald edelmetaal, een mooi bijzondere edelsteen of het verwerken van een bepaalde symboliek. We hebben het in de hand en gaan het samen bedenken en maken.   

En nu hoor ik je denken: Is dit ook haalbaar voor mij?

Natuurlijk!

Omdat we bij het ontwerp stadium beginnen ben ik in staat een prachtig en uniek sieraad te ontwerpen dat aansluit bij jou budget.

Heb ik je nieuwsgierigheid gewekt?

Dan wil ik je graag uitnodigen om vrijblijvend kennis te maken via een Zoom gesprek. We gaan dan je wensen inventariseren. Kijken of het in mijn vermogen ligt deze te realiseren en we bespreken of je verwachting en budget realistisch zijn.

Deze kennismaking is natuurlijk geheel vrijblijvend.