Goud hergebruiken

In mijn werk als goudsmid maak ik gebruik van zeldzame edele metalen. De natuurlijke bron van deze edele metalen is niet onuitputtelijk.  Onze planeet heeft een beperkte voorraad waar we met het oog op toekomstige generaties, maar beter zuinig op zijn.

Het mooie van goud is dat je het heel goed opnieuw kunt gebruiken. 

Hoe geweldig  is het om je oude sieraden die ongebruikt in een la liggen te verstoffen nieuw leven in te inblazen of om te smelten en te verwerken tot een nieuw sieraad met een geschiedenis.

Heb je nog oude sieraden uit de familie die je wil hergebruiken?

Heb je nog oude sieraden liggen die je niet meer draagt of niet meer mooi vindt?

Dan kijken we samen of we hiermee een passend sieraad voor jou kunnen maken. Duurzaamheid begint bij kwaliteit. Vanuit mijn ambachtelijke opleiding, kennis en kunde maak ik dan een uniek kwaliteitssieraad met eeuwigheidswaarde

Hergebruikt goud portfolio

DSC_0048

Gouden zegelring

Met gebruik van oud goud uit de familie is deze zegelring helemaal opnieuw gemaakt. Het oude goud is samen gesmolten en vermaakt tot een nieuwe ring. Ook de gegraveerde blauwe lagensteen met monogram is hergebruikt

Wikkelring

Vier oude ringen die niet meer gedragen werden vormen de basis van deze ring. Deze zijn samengesmolten, verwekt tot een draad en gewikkeld tot een nieuwe ring met een geschiedenis. De briljant geslepen diamantjes uit de oude ringen hebben een plek gekregen in dit nieuwe ontwerp.

x2012-08-24_5x

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

Dan wil ik je graag uitnodigen om vrijblijvend kennis te maken via een Zoom gesprek.